actualitat

Es presenta la reedició del llibre sobre les Sis Hores de Cançó a Canet

«36 (+ 12) hores de cançó i de llibertat» es presentarà aquest dimarts 10 de juliol a la Biblioteca P. Gual i Pujadas de Canet de Mar

 El dimecres 11 de juliol també es presentarà a la Llibreria Calders de Barcelona

Enderrock reedita i completa el llibre sobre les Sis Hores de Canet

| 10/07/2018 a les 07:00h

Portada de la reedició «Canet, 36 hores de Cançó i llibertat»
Portada de la reedició «Canet, 36 hores de Cançó i llibertat»
L'any 1977 es va presentar el llibre-reportatge Canet, 36 hores de cançó i llibertat (Ediform, 1977), del periodista i creador de les Sis Hores de Cançó a Canet, Joan Ramon Mainat; la crònica detallada de les sis primeres edicions del festival de música catalana més important que va programar una setantena de recitals i va reunir més de dues centes mil persones. Quatre dècades després de l'última edició, arriba Canet, 36 (+ 12) hores de cançó i llibertat (Grup Enderrock, 2018), una edició actualitzada amb textos de Carles Sàiz i Xiqués i Joaquim Vilarnau de l'històric llibre de Joan Ramon Mainat, amb pròleg de Jordi Garcia-Soler.

Presentació a Canet
La primera presentació de l'edició actualitzada del llibre serà a Canet de Mar: aquest dimarts 10 de juliol a les 20 h a la Biblioteca P. Gual i Pujadas. Hi seran Pere Xirau (regidor de Cultura de Canet de Mar), Lluís Gendrau (director editorial del Grup Enderrock), Josep Maria Mainat (cantant i productor) i Carles Sàiz i Xiqués (historiador), a més de la música en directe de Pep Parra.

Estrena a Barcelona
Dimecres Barcelona també acollirà la presentació d'aquest llibre: serà a les 19.30 h a la Llibreria Calders (Passatge de Pere Calders, 9, al barri de Sant Antoni) i hi seran Lluís Gendrau, Josep Maria Mainat i Joaquim Vilarnau (periodista), a més d'alguns dels músics que van actuar a les Sis Hores de Cançó de Canet.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sis Hores de Cançó, canet de mar

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.