Festivals

El submarí groc se submergeix a l'Empordà

El Beatles Weekend tindrà lloc del 10 al 15 de juliol a l'Estartit

| 10/07/2018 a les 17:30h

The Beatles
The Beatles | Apple Corps, Ltd
Beatles Weekend arriba a la tretzena edició, que se celebrarà a l'Estartit entre el 10 i el 15 de juliol. El mític submarí groc surt a la superfície de la platja de la població costanera per ser el gran protagonista de l'edició del 2018. Aquest any el festival serà un monogràfic dedicat al mig segle de la pel·lícula Yellow Submarine, protagonitzada pels Beatles.

Un dels concerts estrella de l'edició del 2018 serà el que oferiran la British Invansion juntament amb The Blue Sisters i els barcelonins The Scarbeats el dia 14 de juliol. A més, en aquest concert també hi haurà la presència d'altres beatlemaníacs com ara Josep Maria Francino (Els Folls), Salvador Escribà (La Salseta), Santi Carulla (Los Mustang) i Rod Davis (The Quarrymen), convidat d'honor d'aquest any. El concert durarà més de tres hores i farà un repàs de la discografia de la banda de Liverpool centrant-se en dos discos: White Album (Apple Records, 1968) i Yellow Submarine (Apple Records, 1969). 

L'artista més destacat d'aquesta edició és Rod Davis. El cantant i fundador de The Quarrymen, juntament amb Jonh Lennon, és una de les persones gràcies a les quals van existir The Beatles, ja que va ser qui va presentar Paul McCartney a John Lennon. Per aquest motiu Rod Davis rebrà el Premi Beatlemaníac de l'any, actuarà en directe acompanyat de The British Invasion el divendres 13 a la sala Mariscal i oferirà la xerrada La música skiffle a Anglaterra i els Quarrymen, el dissabte 14. El cartell del festival el completen grups com Les Veus de l'Estartit, Nautilus Trio, The Soul Sisters i The Yellow Submarine Band

Una de les línies centrals de la programació són les propostes per a tota la família. Les tardes del 14 i 15 de juliol hi haurà tallers de maquillatge, submarins i xapes, i un photocall amb la vestimenta més divertida dels Fab Four. A més, el dissabte 14 se celebrarà un concert familiar amb la Yellow Submarine Band. Al Beatles Weekend també es projectarà cinema a la fresca, i hi haurà exposicions retrospectives i un dinar familiar.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, L'Estartit, festivals, Beatles Weekend

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.