Festivals

El festival Poesia i + acull l'espectacle «Palau6» dedicat a la figura de Josep Palau i Fabre

El festival maresmenc arriba a la tretzena edició amb activitats programades entre els dies 5 i 15 de juliol

La música del festival Poesia i +

| 11/07/2018 a les 14:00h

Clara Peya actuarà al festival el proper 11 de juliol
Clara Peya actuarà al festival el proper 11 de juliol | Michal Novak
El festival Poesia i + és a l'equador de la programació de la tretzena edició que es va inaugurar el 5 de juliol amb L'empestat en sec de Jordi Oriol, un espectacle teatral interpretat per Jordi Oriol i Carles Pedragosa sota la direcció de Xavier Albertí.

Durant el transcurs del festival també es presentarà un espectacle poètic gratuït basat en Josep Palau i Fabre. L'espectacle, que rep el nom de Palau6, tindrà lloc el 12 de juliol al Pati de Sant Josep de Mataró a les 22 h. El mataroní Eloi Aymerich dirigeix aquesta obra amb la banda sonora en directe del músic alcoià Pau Miquel Soler, els recitals del poeta i amic de Palau Lluís Urpinell, el rapsode mataroní Joan Carles González-Pujalte i els cantautors Dídac Rocher i Meritxell Gené.

Els escenaris d'aquesta tretzena edició del festival –situats a diverses localitats de la costa catalana com Caldes d'Estrac, Canet, Sant Andreu de Llavaneres, Dosrius, Alella i Mataró– també acolliran els concerts de Clara Peya (11 de juliol), Dolo Beltrán i Anna Carné (12 de juliol), Miquel Serra (12 de juliol), Ovidi 4 (13 de juliol), Enric Montefusco (14 de juliol) i Ferran Palau, El Petit de Cal Eril i Dj Diego Armando, que tancaran l'edició del 2018 (15 de juliol).
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, palau6, poesiai+, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.