actualitat

Torna Duble Buble en un concert únic

La banda osonenca de pop-rock català oferirà una actuació el proper 15 d'agost a Manlleu

| 11/07/2018 a les 13:30h

Duble Buble l'any 2001
Duble Buble l'any 2001 | Xavier Mercadé
Nascuda a principi dels vuitanta, Duble Buble va convertir-se en una de les bandes de referència del pop-rock català fins que l'any 1989 el grup va comunicar el seu final. Del llançament del seu primer disc, Urbi et orbi (AudioVisulas de Sarrià, 1985), ja en fa 33 anys però després d'un gran silenci musical, Duble Buble torna a pujar a l'escenari per oferir un únic concert a la plaça de Fra Bernadí de Manlleu el proper 15 d'agost. A més, ho faran acompanyats de Joan Crosas, membre del també conegut grup Esquirols

Mari Martínez, Ramon Ferrer, Met Coromina, Lluïsa Latorre, Francesc Latorre i Fonso Coromina eren els integrants del grup osonenc que aquest 2018 torna en una actuació efímera. De fet, el retorn íntegre de la banda després que el 1989 van parar màquines es va produir amb l'edició de Recull (AudioVisuals de Sarrià, 2001), una selecció de setze cançons en format d'àlbum, i amb Revisitant (L'Indi Music, 2006), també disc recopilatori dels seus temes més emblemàtics. 

Pel que fa a actuacions, Duble Buble ha aparegut amb comptagotes. Un dels seus directes més destacats va ser el del 4 de març de 2006, quan Enderrock va reunir la banda amb N’Gai, B-30 i TR, altres formacions referents del pop-rock català dels vuitanta.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, pop-rock, Duble Buble

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.