Videoclip

Juanjo Monserrat i la pregunta del «Què faré»

Estrenem el primer videoclip del músic balear, que s'enfronta als seus fantasmes

| 13/07/2018 a les 13:00h

Juanjo Monserrat
Juanjo Monserrat | Pau Riera
El mallorquí Juanjo Monserrat és un dels músics amb més activitat de l'escena illenca. Actualment forma part de grups com Bruno SotosPetit, BloomSaxophobia Funk Project, amb qui actuarà al proper MoboFest el 18 d'agost a Sant Joan. Paral·lelament, la darrera tardor publicava el seu primer àlbum en solitari, Es meus fantasmes (Quimera Records, 2017). Avui estrenem el primer videoclip d'aquesta nova etapa, concretament el de la cançó "Què faré".


El videoclip ha estat produït per Mitchel Pou. L'actriu que el protagonitza juntament amb Juanjo Monserrat és Teresa Fernández. Parla Monserrat: "Aquesta cançó va de posar-se en la situació hipotètica en què una relació amorosa s'acaba. Aquest és un dels fantasmes que més solc tenir al cap, i d'aquí també ve el títol del meu àlbum. La publicació d'aquest treball la veritat és que ha estat un procés bastant terapèutic. Es meus fantasmes o la majoria d'aquests han desaparegut. Pot haver estat el temps o el fet d'haver imprès aquestes imatges en cançons", conclou el músic.

Per a la tardor està preparant un projecte de grup després d'haver fet les seves presentacions en format de cantautor. Tot just s'està formant i hi haurà els músics Pedro Moyà (bateria), Manel Barjacoba (baix) i Faust Morell (guitarra).
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, Juanjo Monserrat, estrenes, estrena, EDR Balears

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.