Festivals

La música clàssica torna a tenir una cita amb S'Agaró

El Festival Internacional de S'Agaró se celebrarà del 21 de juliol al 22 de setembre

| 16/07/2018 a les 13:00h

Festival de S'Agaró
Festival de S'Agaró | Lluc Català
Integrat des de fa uns anys sota el paraigua de la marca Estereofònics, que agrupa el conjunt de festivals que se celebren al llarg de l'estiu a diferents municipis de la Costa Brava, el Festival de S'Agaró és una de les cites més emblemàtiques pel que fa a la música clàssica a l'estiu. El cicle d'enguany ofereix un total de nou concerts, diversos i eclèctics, per viure al llarg de l'estiu en un ambient ben especial com ho és el que proporciona l'Església de l'Esperança de S'Agaró, a tocar del mar. 

El festival que tindrà lloc del 21 de juliol al 22 de setembre l'inaugurarà el duo italià de flauta i piano Stefano Maffizoni & Leonardo Zunica. Seguidament passaran per S'Agaró Francisco Cuenca & J. Manuel Cuenca (28 de juliol), la pianista Joanna Trezciak (5 d'agost), Forte Trio, que oferirà un recorregut musical on homenatjaran compositors com Bach i Debussy (12 d'agost), Orchestre de Chambre Français (18 d'agost) i Marco Shiavo & Sergio Marchegiani (25 d'agost).

El cartell de l'edició del 2018 el completaran Non Stop Tango Trio (8 de setembre) i Silvia Di Falco & Diana Nocchiero (15 de setembre). Les dues intèrprets se centraran en els personatges femenins de les obres de Giacomo Puccini. El festival el clourà el concert de Giambattista Ciliberti & Piero Rotolo el 22 de setembre a l'Església de l'Esperança. 

Per a més informació sobre horaris, dates i venda d'entrades cliqueu aquí.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, S'Agaró, Festival Internacional de S'Agaró, festival

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.