actualitat

Tribade és el Grup Cases de la Música 2018

El trio de rap feminista rebrà el suport discogràfic del projecte Incubadora Musical de les Cases de la Música

| 18/07/2018 a les 11:15h

Tribade
Tribade | Arxiu Tribade
Una de les noves iniciatives de les Cases de la Música aquest 2018 ha estat la incorporació al programa de suport a la creació d'un nou projecte anomenat Incubadora Musical. L’objectiu del programa és ajudar el grup o solista a fer un salt qualitatiu en la seva carrera musical, i inclou, entre altres accions, la recerca d'un management i d'una discogràfica i l'edició del treball discogràfic, a més de la producció del disc i del directe, així com la planificació de la gira amb presència a festivals de referència.

Dels grups del projecte Incubadora Musical que s'hagin presentat i que hagin treballat en les diverses seus de les Cases de la Música, se’n destacarà una cada any, que serà el que rebrà un gran impuls en la seva carrera. El Grup Cases de la Música de la primera edició és el de les barcelonines Tribade, trio de rap en clau femenina amb una clara voluntat de reivindicació social i de denúncia a través d'una proposta plena de ritme i poesia urbana.

Amb una combinació fresca i original de rap amb flamenc, soul, afrotrap i reggaeton, les lletres de Tribade ens acosten a l'activisme antifeixista i LGTB, a les lluites de barri i a la lluita contra la precarietat femenina en una societat plena de privilegis masculins. Fins al moment, Tribade han gravat dos singles publicats via Youtube el mes de novembre del 2017: “Gaupasa”, amb prop d'un milió de visualitzacions, i “Mujeres”, amb més de 350.000.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Cases de la Música, Tribade

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.