Festivals

El Camallera Cançó celebra els 10 anys amb Roger Mas, Xavier Baró i Pau Riba

L'edició del 2018 del Camallera Cançó tindrà lloc del 27 de juliol al 5 d'agost a la plaça Feliu de Camallera

| 23/07/2018 a les 12:00h

Roger Mas actuarà al festival el 27 de juliol
Roger Mas actuarà al festival el 27 de juliol | Eva Bozzo
La desena edició del Camallera Cançó tindrà lloc del 27 de juliol al 5 d'agost a la plaça Feliu de Camallera. El concert inaugural d'aquesta edició d'aniversari serà a càrrec de Roger Mas, que està de gira presentant el seu darrer disc d'estudi, Parnàs (Satélite K, 2018), el 27 de juliol a les 22 h. L'endemà passarà pel festival David Mauricio (28 juliol) i el precedirà Maleïdes les guerres i aquell qui les va fer, un espectacle a càrrec de Carles Beltran, Lali Barenys i Namina on la música, les paraules, la cançó i la poesia serveixen per reinvidicar la cultura com a arma de construcció (29 juliol).

El mes d'agost s'iniciarà amb un concert per als més petits de la casa a càrrec de Landry el Rumbero (2 d'agost), i l'endemà serà el torn de La mirada violeta de Marçal Roig amb Meritxell Gené i Aina Torres. El punt final del festival començarà amb Xavier Baró (4 d'agost) que també amb el concert de Pau Riba tancarà la desena edició el 5 d'agost a les 22 h a la plaça Feliu. 

El festival inicia enguany una programació paral·lela que rep el nom de República de les paraules crítiques. En aquest espai es faran xerrades i es projectaran documentals entre els quals Contra la guerra bruta, de Xavier Vinader, i 20-S, produït per Mediapro. Cadascun dels concerts tindrà un preu de 10 euros i les entrades es podran adquirir a les taquilles del recinte.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, David Mauricio, Camallera, Camallera Cançó, festivals, Landry el Rumbero, Roger Mas

COMENTARIS

Noms amb negreta i sense

Carles Beltran, 25/07/2018 a les 10:59

Escric per dir-vos que es fa estrany que poseu noms d'artístes amb negreta i d'altres no sota un mateix festival.
Quin és el criteri?

Criteris editorials

Anònim, 26/07/2018 a les 14:36

El criteri editorial és posar en negret els nom d'artistes o grups que han editat alguna referència discogràfica amb el seu nom (és a dir, Roger Mas va en negreta perquè és el títol del seu projecte com a cantautor, però els noms propis dels membres de Maleïdes Guerres que no han editat disc, no hi van).

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.