Festivals

El Bitàcola, l'enèsim bon festival de Vilanova i la Geltrú

L'edició del 2018 se celebra a La Daurada Beach Club aquest 29 de juliol

| 24/07/2018 a les 10:00h

Roba Estesa
Roba Estesa | Juan Miguel Morales
Nascut com a festival de primavera, el Bitàcola es trasllada a l'estiu i es converteix així en una de les principals festes arran de mar de l'estiu català, ja que La Daurada Beach Club de Vilanova i la Geltrú és a primera línia de la costa. El cartell de l'edició del 2018, que tindrà lloc el 29 de juliol, està format per grups com Roba Estesa, Adala & The Same Song Band, Bemba Saoco, Koers i Lágrimas de Sangre.

La banda de rap masnovina Lágrimas de Sangre tocarà els seus grans èxits al festival vilanoví, Roba Estesa hi presentarà el seu segon disc d'estudi, Desglaç (Coopula Records, 2018), Adala al costat de The Same Song Band faran un repàs pels tres EPs de la formació barcelonina. Bemba Saoco tocaran temes del seu nou disc, Crújelo (U98 Music, 2018), i la formació lleidatana Koers presentarà en directe el reggae del seu primer disc d'estudi, Unbroken (Halley Records, 2018).
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Lágrimas de sangre, Adala & the Same Song Band, Bitàcola, Roba Estesa, Vilanova i la Geltru, festivals, Bemba Saoco, Koers

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.