Festivals

Fringe Festival, la cita estiuenca amb el talent emergent

La cinquena edició del festival se celebrarà del 26 al 29 de juliol a Torroella de Montgrí i a l'Estartit

| 24/07/2018 a les 11:13h

Ju
Ju | Carles Rodríguez
El Fringe Festival de Torroella de Montgrí i l'Estartit arriba a la cinquena edició i es consolida així com l'espai per al talent musical emergent a Catalunya. Organitzat per les Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí, els directes del festival se celebraran del 26 al 29 de juliol.

Els escenaris del Fringe acolliran una seixantena de joves intèrprets provinents dels millors conservatoris i escoles superiors de música d'Europa i oferiran un total de 18 concerts gratuïts d'estils musicals molt variats. A l'edició d'enguany els concerts es concentraran en dos espais: a Torroella de Montgrí seran al Museu Palau Solterra – Fundació Vila Casas, amb els concerts de música clàssica i contemporània, i al Molinet de l'Estartit hi tindran lloc els directes de jazz, pop-rock i folk. 

Els artistes que hi participaran han estat seleccionats per conservatoris, escoles superiors de música i institucions que col·laboren amb el mateix festival, com l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), el Taller de Músics o el Conservatori Superior del Liceu. Al cartell del 2018 hi trobem grups que provenen d'altres països d'Europa, com l'Ensemble DAI Contemporain de França o The Caversham Trio de la Gran Bretanya, i altres de terres catalanes, com Pangea de l'Escola Superior de Música de Catalunya o Trio Blanchard del Conservatori Superior de Música del Liceu.

Al festival gironí també es podrà escoltar en directe Ju i Salvatge Cor, finalistes de l'última edició del concurs Sona9, i la Balkan Paradise Orchestra, banda guanyadora del Concurs Sons de la Mediterrània 2017.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Fringe, actualitat, festivals, Fringe Festival

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.