Festivals

A Manresa no se'ls acaba mai la bateria

El desè aniversari de la Trobada de Bateries tindrà lloc el 26 d'agost a la capital del Bages

| 25/07/2018 a les 12:00h

Trobada de Bateries a Manresa
Trobada de Bateries a Manresa | Arxiu Ernest Larroya
La gran trobada de la percussió catalana porta deu anys concentrant-se a Manresa. Aquest any el dia de celebració de la desena Trobada de Bateries a Manresa serà el 26 d'agost. Aquest esdeveniment únic i irrepetible en terres catalanes constarà d'un seguit de concerts d'artistes del país que tocaran acompanyats de desenes de bateries.

Gossos, Pemi Fortuny (ex-Lax'n'Busto), Xavi de la Iglesia de Blaumut, Arnau Tordera d'Obeses, Gerard Quintana de Sopa de Cabra i Zàping seran els músics i cantants que actuaran després del castell de focs al Parc de l'Agulla de Manresa.  Pel que fa als participants de la trobada que toquin la bateria, l'organització garanteix: "Per un dia es convertiran en els i les bateries de grups catalans com Obeses o Gossos. Ningú marxarà amb les mans buides ni sense un somriure a la cara", ja que tenen regals i sorpreses preparats per a tots els que toquin i pel públic assistent al concert. 

Aquestes setmanes prèvies s'està fent una crida perquè la gent que sàpiga tocar la bateria s'inscrigui gratuïtament per participar en el macroconcert. Un cop inscrits, l'organització els enviarà les partitures, els àudios i els vídeos didàctics per aprendre el repertori de la vetllada.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Bateries Manresa, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.