estrena

Leonmanso, un entre «Set mil dos-cents milions»

Estrenem el nou videoclip del menorquí, una peça casolana enregistrada als carrers de Ciutadella

Festivals a les Balears: 10 cites que no et pots perdre

| 27/07/2018 a les 12:00h

Leonmanso
Leonmanso | Josep Bagur
Aviat farà deu anys que Llure Marquès va estrenar el seu canal de youtube, un dels pioners més prolífics i experimentals de l'arxipèlag balear. Amb els anys aquests vídeos s'han anat sofisticant fins a peces com aquest "Set mil dos-cents milions", el primer videoclip del seu tercer llarga durada, Escolta com sona es teu pols (Velomar Records, 2018).


"La cançó parla clarament d'una història d'amor. En el moment que la vaig escriure érem set mil dos-cents milions de persones al món. Em va fer gràcia. Imagina un moment on tot el món hagués de pujar al mateix avió. Hi ha dues persones que es coneixen i s'enamoren. Hi ha dificultats però sembla que tot acaba bé", explica el músic. La versió audiovisual del tema parteix d'una idea original de Josep Bagur i el propi Leonmanso. Ha comptat amb la colaboració especial de Joan Mercadal i les il·lustracions de Maria Generstar.

El proper de concert del menorquí serà al Casino 17 de Gener de Ciutadella, el proper 10 d'agost. És una cita doble on es podrà descobrir també la proposta de Shanti, músic menorquí que també presenta nou treball.
 

Leon manso Foto: Josep Bagur

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Leonmanso, estrena videoclip, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.