Crònica

Núria Graham i Itaca Band, amb B! de Bolvir

El festival B! de Bolvir arriba a la seva quarta edició amb un cartell divers

La localitat de la Cerdanya omple el pavelló municipal amb els montcadencs Itaca Band

| 05/08/2018 a les 21:20h

Imatge il·lustrativa
El festival B! de Bolvir ha arribat enguany a la seva 4a edició. El poble de la Cerdanya ha consolidat el model de 'Nit jove' englobada dins la Festa d'Estiu de la vila; i enguany ho ha fet amb un programa doble amb els concerts de l'osonenca Núria Graham i la banda de Montcada i Reixac Itaca Band.

Graham va presentar un directe molt ben treballat, amb una banda poderosa formada per Jordi Casadesús al baix, Artur Tort als teclats i Aleix Bou a la bateria. El pop i la psiquedèlia en van donar la mà en un concert en el que la cantant i guitarrista va recuperar cançons dels seus primers dos discos, Bird Eyes (El Segell, 2015) i el guardonat Does It Ring a Bell? (El Segell, 2017).

Núria Graham al festival B! de Bolvir. Foto: Jordi Novell
 

Tot seguit, Itaca Band van presentar un directe contundent, on van desfilar bàsicament les cançons dels seus dos darrers treballs, Explosiva (Halley Records, 2017) i Temerario (Propaganda pel Fet!, 2015). La banda de Montcada i Reixac té en l'actualitat un directe molt treballat, on sonen amb força els arranjaments dels metalls d'Ulisses Cerdó (trompeta) i Maria Astallé (trombó). La presència escènica d'Albert García lidera una proposta que inclou elements de reggae, rock i fusió, que combina un repertori bilíngües en català i castellà, i que oscli·la entre la reivindicació i les cançons d'amor. Un concert complet que va acabar amb tot el públic cantant a l'unisò "Temerario", el hit més demandat del grup.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Cerdanya, Bolvir, B! de Bolvir, Núria Graham, Itaca Band

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.