Actualitat

Batallant perquè el català arribi a Spotify

Softcatalà promou la iniciativa des de l'espai comunitari de la plataforma

| 20/08/2018 a les 13:30h

Spotify
Spotify | Xavier Mercadé
Mentre que la gran majoria de serveis i productes de Google, Apple, Microsoft o Mozilla Firefox ja es poden trobar en català, una de les plataformes més importants de música en streaming, Spotify, encara no ha fet el pas. És per això que fa dues setmanes des dels grups de discussió de Softcatalà es va començar a promoure la iniciativa de demanar a la marca sueca que fes l'ampliació lingüística.

A través d'un comentari a la secció d'idees de Spotify Community, s'ha demanat a la plataforma que inclogui el català a la seva aplicació. La proposició es pot votar, i de moment té prop de 700 vots. El post argumenta que mentre que països com Bèlgica, el Canadà o Suïssa tenen el servei en dues llengües, a Espanya només hi ha una única opció idiomàtica. Alhora, es pregunta per què els andorrans no poden tenir Spotify en la seva llengua oficial.

Aquest juliol Spotify va arribar als 83 milions d'usuaris amb servei prèmium i als 180 que l'utilitzen gratuïtament. D'aquesta manera, consolida el seu domini com a servei de streaming més popular, per sobre de marques com Apple Music.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Spotify, català, actualitat

COMENTARIS

Estic fart

De Menorca, 17/07/2020 a les 10:16

Quan posaran l'spotify en català, som 10 milions de parlants, a que esperen?

Fart

Anònim, 26/11/2020 a les 20:59

M'he sortit, perque no sols no esta en català, sino que si tinc el telefon configurat en català, nomes puc tenirlo en anglès

No volen, són així de bona gent

Anònim, 09/04/2021 a les 00:11

Des que s'ha escrit aquest article, se'ls ha demanat per altres vies, amb molts bon recolzament a nivell d'usuaris, principalment a twitter, i la resposta és sempre la mateixa: no, som molt plurilingües i ens preocupa que tothom gaudeixi dels nostres serveis i tenir-ho en català és un element, però no. Total,.... tot molt bonic, ens rentem la cara i, després, us foteu que aquí seguireu tenint Spotify a llengua de l'imperi.

Com que les coses van així, prefereixo pagar el servei de streaming d'Apple i que es fotin.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.