actualitat

Reggaejant Ovidi i companyia: s'acosta la nova aposta de Feliu Ventura i Xerramequ

El combinat valencià estrenarà un nou disc el proper 19 de setembre

Vicent Andrés Estellés, Ovidi Montllor i Guillem Agulló són algunes de les figures que apareixeran a les cançons de l'àlbum

Estrenem el «mixtape» estiuenc de Propaganda pel Fet!

| 20/08/2018 a les 17:30h

Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens
Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens | Arxiu Propaganda pel Fet!
Semblava que els astres s'haguessin alineat quan el gener del 2017 els camins de Feliu Ventura Xerramequ i els Aborígens van creuar-se per fer néixer un nou projecte musical. Si llavors publicaven un EP anomenat Montserrat (Propaganda pel Fet!, 2017), ara el combinat té enllestit el seu primer llarga durada. El proper 19 de setembre sortirà a la llum l'àlbum Sessions ferotges (Propaganda pel Fet!, 2018), un recull de 15 cançons on situen els ritmes jamaicans com a punt de partida.

Aquesta trobada entre artistes contindrà antics temes del repertori del cantautor Feliu Ventura, com "País de carretera", "Alacant –per interior–", "Recorda respirar" i "Història d'un sofà", així com cinc homenatges a Ovidi Montllor, acostant els versos de "Maclame a tu", "Va com va", "Montserrat", "Serà un dia que durarà anys" i "Tot explota" als gèneres del reggae i el rocksteady.

Montllor, però, no serà l'única referència de l'àlbum. Feliu Ventura també recita versos de Vicent Andrés Estellés, com a la cançó "Muixeranga". A més, el tema "El darrer somriure" és en memòria de Guillem Agulló, assassinat fa 25 anys. Les cançons inèdites, però, no hi faltaran. Concretament n'hi haurà una: "Arrapar o acaronar", sobre les tradicionals marxes mores del País Valencià, i que té la col·laboració de la cantant valenciana Claudia Key Day.

Aquest nou experiment discogràfic del cantautor de Xàtiva amb el músic de Vallcarca que des del 2015 es fa acompanyar per la banda d'Els Aborígens l'ha mesclat Victor Rice. Les cançons es podran sentir en directe el proper 5 d'octubre a la Fira Mediterrània de Manresa amb The Skatalites, així com en el marc del Festival Connexions de Barcelona el 26 d'octubre. 
 

Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens. Foto: Arxiu Propaganda pel Fet!

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Guillem Agulló, Ovidi Montllor, Els Aborígens, Xerramequ, Feliu Ventura, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.