Festivals

Torna el Bioritme, l'oasi transformador del Pantà de Sau

Txarango, Buhos i Roba Estesa actuaran al festival de Vilanova de Sau

La sisena edició se celebrarà del 23 al 26 d'agost

| 21/08/2018 a les 13:24h

Festival Bioritme
Festival Bioritme | Albert Alemany
El festival Bioritme ja ho té tot a punt per començar la sisena edició, que com cada any situarà el seu espai pacífic i transformador ben a la vora del Pantà de Sau. Del 23 al 26 d'agost passaran pels escenaris emmarcats en el municipi de Vilanova de Sau grups com Txarango, Roba Estesa o Els Catarres, Buhos, KoersLa Sra. Tomasa i Germà Negre, entre altres.

A més de formacions musicals de mestissatge i cançó d'autor, el Bioritme continua apostant per punxadiscos de renom com DJ Gambeat o sound systems com el de Kram Metsys o Frida Sound System. Altres noms d'estils ben diversos que també trobem al cartell són els de Marcel Lázara i Júlia Arrey, Xavi Sarrià, Judit Neddermann, The Sey Sisters o Pablo Hasél

Tolerància zero amb el masclisme
Una bona festa, però, ha d'anar acompanyada d'altres espais de reflexió a través de la paraula o de diferents tipus d'expressió, i això els organitzadors del Bioritme ho tenen molt clar. Enguany el festival ha programat un conjunt d'activitats paral·leles centrades en la consciència i l'activisme com ara tallers de piragüisme, bioconstrucció, energies renovables, teatre i zona de malabars i circ. A més, una de les novetats més celebrades ha estat la creació d'un Punt Lila i d'un protocol contra agressions sexistes i LGTBfòbiques, que vetllaran perquè el Bioritme sigui un espai cent per cent lliure d'agressions cap a qualsevol persona, ja sigui per masclisme, homofòbia, transfòbia, lesbofòbia o bifòbia. 




 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Pantà de Sau, festivals, Vilanova de Sau, Bioritme

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.