Videoclips

Soundie 2018, a la recerca dels millors videoclips de l'any

La convocatòria per inscriure's al Festival Internacional de Videoclips de Barcelona es tancarà el proper 8 d'octubre

La revista Enderrock atorgarà a l'edició d'enguany el Premi al Millor Videoclip en Llengua Catalana

| 22/08/2018 a les 19:00h

El compte enrere per saber quins seran els videoclips de l'any ja ha començat. El Soundie, el Festival Internacional de Videoclips de Barcelona, organitzat per La Cupula Music, segueix amb la convocatòria per inscriure-hi videoclips oberta. Fins al 8 d'octubre hi ha temps per presentar les propostes audiovisuals que vulguin optar a algun dels 15 premis de l'edició d'enguany, que repartiran fins a 13.000 euros entre els guanyadors. 

Com a novetat d'aquest any, la revista Enderrock s'uneix als membres col·laboradors de la gala amb l'atorgament del Premi Enderrock al Millor Videoclip en Llengua Catalana, dotat de 900 euros. Ho farà en l'esdeveniment que se celebrarà el proper 10 de novembre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, on a més de l'entrega de premis també hi haurà conferències, tallers i actuacions musicals.


El palmarès del 2017
A l'edició de l'any passat, el Soundie va repartir 12 premis que van sumar una quantitat de 12.000 euros, d'entre els quals 4.000 euros van ser premis en metàl·lic i 8.000 es van destinar a produccions audiovisuals. La cita del 2017 va convidar artistes com Xarim Aresté, Enric Montefusco o Amparanoia per presentar els seus darrers videoclips i reflexionar sobre la feina que comporta rodar-los. Alguns dels guanyadors de l'edició del 2017 van ser:

Premi al Millor Videoclip Internacional
"Kolshik", de Leningrad, dirigit per Ilya Naishuller


Premi al Millor Videoclip Nacional
"Spinning Over You", de Reyko, dirigit per Josep Prat Sorolla


Premi al Millor Clip Català
"Up All Night", de Beck, dirigit per Canada

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Soundie, videoclips, Enderrock, premis

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.