Sona9

Les semifinals del Sona9 ja tenen llocs i dates

Els directes d'aquesta fase se celebraran durant els mesos d'agost i setembre a Figueres, Tarragona, Vic i Barcelona

Els 12 grups que passaran a la semifinal es publicaran el proper dilluns 27 d'agost

| 24/08/2018 a les 15:00h

Sona9
Sona9 | Carles Rodríguez
Els concerts de la semifinal del Sona9 són a tocar. De moment, el primer pas abans de les següents eliminatòries serà l'elecció per part del jurat dels 12 grups escollits per passar a la penúltima etapa del concurs. La notícia es farà pública el proper 27 d'agost.

Els directes de la semifinal se celebraran en 4 dies i ubicacions diferents. La primera eliminatòria serà la del 30 d'agost a les 18 h en el marc del Festival Acústica de Figueres, concretament a la plaça de Catalunya, i la seguirà la del 14 de setembre a les 8 del vespre, durant les Festes de Santa Tecla de Tarragona, a La Capsa de Música. 

El tercer concert tindrà lloc a la plaça dels Màrtirs de Vic durant el Mercat de Música Viva de Vic el 15 de setembre a les 6 de la tarda, mentre que el quart s'emmarcarà en el festival BAM de les Festes de la Mercè de Barcelona. El clàssic concert del Sona9 a la plaça de Joan Coromines serà el 21 de setembre a les 18.30 h i servirà per saber el quart i últim finalista. Cal destacar que el grup guanyador de l'edició de l'any passat, Senyor Oca, presentarà el seu nou treball, Cant de pagès (La Fourni, 2018), a Figueres i a Vic.

El veredicte dels seleccionats per a la fase semifinal es farà públic el proper 27 d'agost i serà a partir de llavors quan es publicaran els dies i horaris de les actuacions de cadascuna de les bandes escollides. D'aquestes quatre jornades de concerts, el jurat escollirà els 5 grups que passaran a la cinquena fase del concurs, la final, que se celebrarà el 14 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Sona9, Sona9 2018, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.