estrenes

Germans Tanner caminen de nou «Entre el baf dels carrers»

Els mallorquins depuren el seu estil en la tercera entrega discogràfica

| 25/08/2018 a les 12:00h

Germans Tanner
Germans Tanner | Jaume Gual
El grup palmesà tanca la trilogia que va començar amb un àlbum debut batejat amb el nom 'Incidents' (Blau, 2015). El va seguir el disc 'Automòbils per camins daurats' (Blau, 2017), i ara, sense aturades i amb un ritme d'infart, la conclouen amb el nou treball, 'Paradisos' (Blau, 2018), un disc que veurà la llum a principi de setembre.

Des de l'EDR Balears estrenem "Entre el baf dels vells carrers", el primer senzill d'aquest treball i la cançó més representativa de l'àlbum en el pla compositiu. El tractament sonor, l'estructura i la producció fan destacar aquesta peça, que segueix formalment l'estàndard de cançó pop. Joan Carles Palou, líder i compositor del grup, afirma: "Si parlam de texts, la inspiració pot arribar a partir de lectures poètiques diverses com Miquel Martí i Pol, Joan Margarit, Andreu Vidal i altres".



Germans Tanner repeteix productor amb Mateu Picornell, que segons el mateix Palou podria ser a hores d'ara "el cinquè músic de la banda", perquè és capaç de "plasmar a la perfecció les idees del grup". Hi afegeix que fa anys que es coneixen: "Quan entram a l'estudi ja tenim molta complicitat". La feina del productor, que aquesta formació considera de vital importància, també recau en els directes. Palou afirma: "És important tenir les idees clares per poder transmetre el que sents", i aquesta claredat ve donada pel suport de Mateu Picornell. 

El grup, que a banda de Joan Carles Palou està format per Ivan Tobías, Pepo Granero i Ester Mas, veurà néixer la tercera entrega de la trilogia el 2 de setembre a les plataformes digitals amb una nova òptica. Paradisos (Blau, 2018) ofereix un nova visió pel que fa a les composicions i també a les lletres. Si bé Incidents (Blau, 2015) era un disc agosarat amb poques bateries, sense tornades i amb textos surrealistes i Automobils per camins daurats (Blau, 2017) portava una presència de la banda més important i textos més urbans, el nou treball té un caire més personal en les lletres i més compacte en la composició, elements que permetran gaudir de la maduresa del projecte.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Germans Tanner

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.