Festivals

Punk-rock, cervesa artesana i piscina; ja és aquí el festival Tropical Riot. Hi vols anar?

La primera edició del festival d'Ullastrell portarà grups com Smoking Souls o Crim

Sortegem una entrada doble per anar al festival que se celebra l'1 de setembre

| 29/08/2018 a les 15:30h

Crim
Crim | Arxiu artista
A la temporada de festivals encara li queda corda i a les tradicionals cites de cada estiu se li sumen noves festes que sorprenen per la seva frescor i autonomia. El Tropical Riot és un d'aquests bolets que esperem que es mantingui en el temps. A Ullastrell (el Vallès Occidental), l'1 de setembre hi tindrà lloc un festival amb el punk-rock com a motor i amb la piscina, el karaoke o la cervesa artesana com a altres factors importants.

La jornada començarà al migdia a la piscina municipal d'Ullastrell, on es podran passar unes hores refrescant-se mentre s'escolten els concerts acústics de Skippy Jukebox, Sictor Valdaña i Aida Sstrings i l'actuació dels punxadiscos Dj Le Canard I Dj Angoulos.

A partir de les 18 h, el festival traslladarà els concerts a un altre espai situat a prop de la piscina i ja llavors entrarà l'electricitat en els directes. Encapçalaran el cartell dues bandes de renom: els valencians Smoking Souls i els tarragonins Crim. A més, els acompanyaran un bon grapat de grups d'arreu de Catalunya que mostraran el bon estat de l'escena punk del país. Aquestes bandes són: Thorpedians, Nunnery, Batec, Pato&Presi i Mal-humorats.
 

Smoking Souls. Foto: Xepo W.S.


De matinada, a la una, l'epicentre es traslladarà al gimnàs, on s'ha organitzat un karaoke amb una banda en directe. El conjunt estarà format per diferents músics del Vallès i tocaran un repertori amb tots els clàssics del punk-rock que la gent podrà pujar a cantar. Tancarà la nit la sessió de Dj Gras.

Des de primera hora, els assistents podran gaudir d'un assortiment de cerveses artesanes a preus populars, concretament de la The Anti-Patiks (la cervesa del grup) i la Mítika. El festival, organitzat per membres de The Anti-Patiks i de Panellet, vol allunyar-se de les ofertes musicals nocturnes. En canvi, vol acostar-se a idees com les de l'Actitud Fest de Vidreres (la Selva), inspirant-se en un ambient diürn amb activitats durant tot el dia i on pugui anar un públic familiar. Al mateix temps, les fires de cervesa també els han servit d'inspiració.

Vols anar-hi?
Si et vols estalviar els 10 euros de l'entrada anticipada o els 12 que et costarà a taquilla, pots participar en el sorteig d'una entrada doble per al festival. Només has d'omplir el formulari i d'aquí a uns dies sabràs si t'ha tocat.
 

Cartell del Tropical Riot Fest

Arxivat a: Enderrock, punk, Ullastrell, concurs, Crim, festivals, Smoking Souls, Tropical Riot

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.