revista

La utopia de Marcel Lázara i Júlia Arrey a la portada de setembre

L'Enderrock 280 també inclou entrevistes a Joan Colomo, Marc Parrot i Feliu Ventura amb Xerramequ

| 03/09/2018 a les 11:00h

Després de les vacances, la revista Enderrock ha tornat amb ganes d'explicar noves i interessants vivències, i per això Marcel Lázara i Júlia Arrey encapçalen la portada de setembre. La parella presenta el seu primer disc, Pedalant endins (Halley Records, 2018), que fa memòria dels dos anys que van passar recorrent els indrets més amagats del Brasil, d'on va sorgir aquest projecte musical. 

A les pàgines del número 280 també hi trobem una peça dedicada a Pep Laguarda, per tal de repassar una de les figures més rellevants del rock valencià, així com entrevistes a Feliu Ventura i Xerramequ, amb motiu de la presentació del seu nou àlbum amb Els Aborígens, batejat amb el nom de Sessions ferotges (Propaganda pel Fet!, 2018). També hi trobem Ivette Nadal Pascal Comelade, el sisè disc de Joan Colomo i el nou refugi en forma de disc de Marc Parrot

La revista de setembre també presenta la tasca de les Cases de la Música, que suposa un espai de creació i suport per a artistes, tant emergents com consolidats, a través de diversos programes de suport musical. El Mercat de Música Viva de Vic també s'infiltra a les pàgines d'aquest número de setembre a través del testimoni de diversos artistes per celebrar les trenta edicions passades i la programació d'enguany a la capital d'Osona. A més, al número 280 també es repassen els festivals més destacats de l'estiu, com el Canet Rock, el Clownia, el Vida, l'Acampada Jove o el Cruïlla, i prepara el terreny per les cites més rellevants de la temporada. 

S'estrenen a les seccions d'opinió 'Acords i Desacords' la cantant Mireia Vives, fent un repàs dels seus referents musicals, i el fotoperiodista i activista Jordi Borràs, parlant de la Berlín idíl·lica de primavera. 

També hi trobem la secció ‘Tal dia farà un any’, on se celebren els 70 anys de Jaume Sisa, màxim exponent de la cançó galàctica, es recorda la sortida de la cançó "Més que la meva sang" del disc Qui ets tu? (DiscMedi, 1993) de Lax'n'Busto i es commemoren els 25 anys de la creació del BAM per part de l'Ajuntament de Barcelona, un festival que va néixer amb la intenció d'oferir una programació indie a la ciutat. 

A la secció ‘Herois particulars’ Ferran Piqué, membre d'Els Amics de les Arts, revela els grups i músics imprescindibles de la seva discoteca particular.
 

Portada Enderrock 280. Foto: Michal Novak

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, revista, Marcel Lázara i Júlia Arrey, 280, enderrock 280

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.