concerts

Els 20 anys i un dia de Love of Lesbian

Comparteixen el cartell de l'Acústica de Figueres amb Mishima, Alfred Garcia, Albert Pla, Joan Dausà, Doctor Prats i Els Catarres, entre altres

L'Acústica 2018 en 10 concerts

| 01/09/2018 a les 10:00h

Love of Lesbian
Love of Lesbian | Xavier Mercadé
Després d'haver celebrat els vint anys de trajectòria i haver descansat durant el mes d'agost, Love of Lesbian reprenen gira a Figueres, aquest dissabte 1 de setembre. No serà la primera vegada que actuen a l'Acústica: el festival els ha vist créixer al llarg d'aquests vint anys. Enguany en són un dels grans caps de cartell.

El que passa a l'Acústica és únic. La Raíz van cantar en català "L'Empordà" de Sopa de Cabra, en un concert emmarcat en una espectacular gira de comiat. També hi va actuar Quimi Portet, a l'escenari dedicat als 25 anys d'Enderrock i després d'una vetllada amb la marca Sona9 (Sandra Bautista, Maravint i Plou, a més de Senyor Oca).

La nit de divendres Mishima va reinterpretar en directe cadascuna de les cançons del seu disc Set tota la vida (Sones, 2007), deu anys després de la seva publicació; un record i una rememoració d'aniversari que va engegar aquest gener, amb l'edició d'un Tribut a Mishima (EDR Discos). També va ser el torn de l'actuació de Joan Dausà, que segueix amb una gira d'èxit. La matinada va ser l'hora d'Els Catarres i Pupil·les, per al públic més jove i enèrgic. 

Doctor PratsAlbert PlaNúria GrahamAnimal i Judit Neddermann són alguns dels músics que també seran protagonistes aquest dissabte de concerts únics a l'Acústica de Figueres.


Una altra de les cites úniques que promet aquesta edició és l'actuació de Love Of Lesbian, l'any en què el grup ha celebrat dues dècades als escenaris. A Figueres ja hi han fet concerts de gira habituals o també en formats en acústic, especialment pensats per a la cita. També hi han participat en espectacles especials, com el que es va celebrar el 2011 dedicat a la figura de Salvador Dalí, amb motiu del desè aniversari de l'Acústica.

"Hi tornem, si la pluja ho permet, perquè portem una setmana de pluges indiscriminades... Serà un concert com els que encara estem fent d'aniversari i que ens duran per diversos llocs que ja són de la geografia del grup, com l'Acústica. És el primer bolo després de vacances, així que en tenim moltes ganes", comenta el cantant Santi Balmes. Així engeguen un nou curs en el qual encara faran concerts d'aniversari a València i a Mèxic, en un auditori on caben 10.000 persones.

En paral·lel, també segueixen la gira que aquest setembre els durà a València o a les Festes de la Mercè de Barcelona. Però encara hi ha més. També treballen amb el creador (i clown) Guillem Albà la posada a escena del que a la tardor serà el seu nou espectacle: "Serà una actualització del Miralls & Miratges. Quan ho vam fer teníem poques dates, i realment el boca a orella va començar a funcionar quan ja havia acabat la gira. La gent es va quedar amb ganes de veure-ho, i ara hem decidit fer-ho bé, fins i tot amb una residència a Madrid, com una companyia teatral. En aquell moment no vam tenir ni temps de gaudir-ne. Ara hi afegirem noves escenes i temes d'El Poeta Halley (Warner, 2016)", explica el cantant.
 

Love of Lesbian al Sant Jordi Club Foto: Xavier Mercadé

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Acústica, Love of Lesbian

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.