Sona9

Txarango, La Pegatina i Gossos a la llista d'estiu del «Sona9» d'iCat

El programa d'aquest dilluns recollirà les 15 cançons més escoltades de l'estiu

El Sona9 a l'Acústica

| 03/09/2018 a les 16:00h

La Pegatina al festival Cruïlla 2018
La Pegatina al festival Cruïlla 2018 | Xavier Mercadé
El concurs Sona9 té un espai radiofònic propi, guiat per Lluís Gendrau, a iCat. Cada dilluns de 23 a 00 h s'hi radien els grups catalans emergents. Fins ara hi hem pogut sentir fragments de concerts acústics i entrevistes, a més d'un recull de la millor música catalana actual.

La tornada al curs del concurs Sona9 ja s'ha iniciat amb els concerts de les semifinals. De moment, tres grups ja han actuat a la primera semifinal al festival Acústica de Figueres, i queden pendents les semifinals a les Festes de Santa Tecla (Tarragona), al Mercat de Música Viva (Vic) i al BAM de les Festes de la Mercè (Barcelona). 

No obstant això, avui a la fm escoltarem les 15 cançons de grups catalans que més han sonat a les ràdios aquest estiu. La llista l'encapçala Txarango amb el seu èxit "Una lluna a l'aigua", seguit d'"Eh, madame!" de La Pegatina. A la tercera posició s'hi erigeix la ja clàssica "Corren" de Gossos

També se n'hi sentiran d'altres com "Lligar no és lo teu" de la cantant emergent Suu, "Fills del món" d'Eivibonny o "Caminem lluny" de Doctor Prats.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9, Doctor Prats, iCat, Txarango, La Pegatina, Gossos, Suu, Eivibonny

COMENTARIS

EIVIBONNY

Ximena Mele, 07/09/2018 a les 20:23

Els he descobert a la ràdio i he flipat, son boníssims!!!!! Amb ganes de descubrir-los!!!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.