Estrena

«No sé on», la col·laboració entre Ivette Nadal i Pascal Comelade amb pinzellades de PJ Harvey i Casasses

L'artista granollerina està a punt de publicar un disc en col·laboració amb el multiinstrumentista nord-català

Perpinyà, la ciutat solidària

| 04/09/2018 a les 12:10h

Ivette Nadal i Pascal Comelade
Ivette Nadal i Pascal Comelade | Juan Miguel Morales
El tram final del 2018 serà, per a Ivette Nadal, una cruïlla. La música de Granollers vol tancar l'etapa com a cantautora de pop-rock després de deu anys de trajectòria. Per fer-ho s'acompanya d'un vell amic amb qui ha volgut compartir l'experiència de revisitar algunes de les seves cançons, preparar un nou espectacle i tancar un cicle. Aquest amic és Pascal Comelade, el multiinstrumentista nord-català amb qui el proper 7 de setembre publica Arquitectura primera (DiscMedi, 2018). Avui estrenem una de les dues cançons d'aquest especial senzill.

"No sé on" és una de les sorpreses que conté aquest nou disc, perquè és una cançó que Nadal interpreta per primer cop i que parteix del tema de PJ Harvey i Comelade "Love to soon". Per fer completa la constel·lació d'estrelles, la traducció de la lletra ha anat a càrrec del poeta Enric Casasses. Segons la granollerina: "És una cançó melancòlica que connectava molt bé amb la música que havia estat fent i que servia per acomiadar-me una mica d'aquesta etapa, parla molt elegantment de la desesperació".

Arquitectura primera s'acompanyarà d'un espectacle irrepetible que de moment només té una data reservada. El 19 d'octubre el tàndem serà a l'Auditori de Granollers en un concert únic que veurem si es pot repetir en altres punts del territori.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, PJ Harvey, Arquitectura primera, No sé on, estrena, Farem un foc, Pascal Comelade, Ivette Nadal

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.