Concerts

La música de les Festes del Tura

Del 7 a l'11 de setembre Olot celebra la seva gran Festa Major

Txarango, Hora de Joglar i Dr. Calypso són alguns dels grups que actuaran pels carrers de la capital garrotxina

El setembre també és temporada de festivals

| 05/09/2018 a les 13:21h

Hora de Joglar
Hora de Joglar | Xavier Mercadé
La festa major arriba a Olot. Aquest cap de setmana se celebraran les Festes del Tura, una de les cites imprescindibles per acabar de consumir l'estiu amb bon humor. Del 7 a l'11 de setembre la capital garrotxina acollirà un gran nombre d'activitats, entre les quals concerts amb artistes i bandes de tota mena.

El divendres s'iniciaran les festes a l'engròs. El cartell del dia 7 vindrà carregat amb noms com els d'Hora de Joglar, Mabel Flores, Roko Banana, William Taylor & Co o Eonian Elektrotxaranga. També Txarango, sis anys després de la seva última actuació a les festes d'Olot, farà un dels darrers concerts abans de l'aturada de quasi un any anunciada per a l'octubre. 

Dissabte ompliran els escenaris grups com els barcelonins La Folie, guardonats aquest any amb el Premi Enderrock de la Crítica a Millor Disc Revelació, Tequila i els italians Marvin and Andrea Prezioso. Ja de matinada serà Quimi Portet qui presentarà el seu desè àlbum, Festa major d'hivern (Quisso Records i Fina Estampa, 2018).


El diumenge 9 arribarà a la plaça Major The Ottis Redding Show, una banda de dotze músics entre els quals hi ha The Sey Sisters, que prometen hora i mijta de bon soul. A l'escenari del nou Firal hi actuarà després Halldor Mar. La nit acabarà amb els pioners de l'ska català Dr. Calypso i les versions de l'Orquestra Maribel.

La vigília de la diada estarà musicada per la banda femenina Balkan Paradise Orchestra, el quintet olotí Fernandus i la traca final de Sra. Tomasa. També es programaran els concerts d'Albercocks, que tocaran el repertori de versions de Disney, la cobla de Biflats i la marxa de Fundación Tony Manero. Les festes conclouran la tarda de l'11 de setembre amb la música tradicional de les belgues d'origen gallec Ialma.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Garrotxa, concerts, Festes del Tura, La Folie, Txarango, Quimi Portet, Olot, Dr. Calypso, Sra Tomasa

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.