Actualitat

Tocar la bateria durant 144 hores pels presos polítics

David Ferrer vol batre el Record Guinness d'hores tocant la bateria

La fita comença aquesta nit a la sala La Mirona, i al mateix temps que un rècord, vol ser un clam per l'alliberament dels presos polítics

A Manresa no se'ls acaba mai la bateria

| 05/09/2018 a les 16:00h

El bateria David Ferrer
El bateria David Ferrer | David Ferrer
David Ferrer confia a batre el Record Guinness d'hores seguides tocant la bateria. Aquesta nit, a les 00.00 h, Ferrer agafarà les baquetes a la sala La Mirona de Salt (Girona) amb la temptativa de tocar la bateria 144 hores. D'aquesta manera, la fita s'acompliria justament la nit de l'11 de setembre. 

El músic gironí ja va intentar assolir aquest repte personal el 2013, havent-se proposat tocar també 144 hores per superar el rècord del moment de 122 hores del bateria indonesi Kunto Hartono. El rècord actual és de 133 hores i 3 minuts, aconseguit pel portuguès Carlos Santos el novembre del 2014.

Aquesta vegada, per això, al repte personal s'hi suma la demanda de l'alliberament dels pressos polítics i és, precisament per això, que s'ha volgut fer coincidir el compliment de la fita amb la diada nacional de Catalunya. Durant aquests sis dies que durarà el repte de Ferrer la sala romandrà oberta per a tothom i, a més, oferirà també veure-la a través del Facebook Live de La Mirona.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, La Mirona, bateria, Record Guinness, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.