actualitat

Gossos s’acomiaden indefinidament

Els darrers concerts seran el 30 de novembre i l'1 de desembre al Kursaal de Manresa

Excepcionalment tornaran als escenaris per a possibles actuacions en clau de país

Concert de 25 aniversari de Gossos a L'Auditori de Barcelona

Les 15 cançons que més han sonat a la ràdio aquest estiu

| 07/09/2018 a les 09:23h

Gossos
Gossos | Xavier Mercadé
Avui a primera hora del matí Gossos han emès un comunicat oficial on han anunciat una aturada indefinida. El missatge del quintet manresà deia així:

"És quelcom que no hem fet mai. Sempre hi havia data de tornada. No ens dissolem, ni pleguem. És un temps per nosaltres, per pair i assaborir tot el que hem viscut aquests 25 anys, un projecte de vida. És un 'a reveure' per saber cap on ha de caminar Gossos. La nostra aposta sempre ha begut de l’autenticitat de viure cada moment i cada circumstància, en aquest viatge apassionant que ens ha regalat la música".


Ho fan en un bon moment de la seva trajectòria, dos anys després d'haver editat el disc Zenit (Música Global, 2016), i mentre culminen la gira amb la qual celebren els seus 25 anys de trajectòria. Una gira que acabaran a casa, al Kursaal de Manresa: quan estan apunt d'esgotar-se les entrades per al darrer concert, que serà el dissabte 1 de desembre, Gossos han aprofitat per anunciar una segona data, el divendres 30 de novembre.

Tot i l'aturada indefinida, la banda ja ha anunciat que excepcionalment tornarà als escenaris per a possibles actuacions en clau de país: "Som conscients que els moments de repressió i manca de llibertats que viu el nostre País son excepcionals i que caldrà que tots hi posem el nostre gra de sorra. Nosaltres també".

Darreres parades
Aquest dissabte 8 Gossos actuaran a Figueres, el 29 de setembre a Molins de Rei, el 6 d'octubre a Corçà, el 7 a Vilafranca i el 14 al Festival Esperanzah (el Prat de Llobregat). Al novembre seran el 9 a Balaguer, el 10 a l'Auditori de Girona i el 17 a la Cafeteria Slàvia, i el 30 de novembre i l'1 de desembre al Kursaal de Manresa.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, gossos

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.