actualitat

Joan Miquel Oliver i Marc Egea seran a la Setmana del Llibre en Català

Dissabte participaran a les converses-concert impulsades per Enderrock, Sons de la Mediterrània i 440Clàssica&Jazz

| 08/09/2018 a les 10:00h

Joan Miquel Oliver
Joan Miquel Oliver | Tarek Serraj
L'Avinguda de la Catedral de Barcelona acollirà del 7 al 16 de setembre la 36a edició de la Setmana del Llibre en Català. I entre la multitud d'activitats programades, en destaquem una d'organitzada per les capçaleres EnderrockSons de la Mediterrània i 440Clàssica&Jazz.

La vetllada de dissabte començarà a les 19 h amb la conversa-concert amb Marc Egea, un músic que no necessita cap presentació entre els afeccionats al folk i a les músiques més inquietes. Violista de roda, compositor, 'escriptor eventual' i un dels músics més originals de l’actual escena catalana, té un peu ben enfonsat en la música d’arrel tradicional i l’altre abocat al risc i l’avantguarda. A la Setmana del Llibre en Català, en conversa amb el periodista Jordi Martí Fabra, descobrirà els secrets i la màgia d’un instrument mil·lennari i ben curiós, la viola de roda, però també la tradició d’un instrument popular i menut, el flabiol, així com la seva fructífera relació entre la seva música, el pensament i la literatura.

Després del concert-conversa amb Egea, n'hi haurà un altre al mateix espai, també amb un músic i escriptor, i organitzat per Enderrock. El periodista Jordi Nopca parlarà amb Joan Miquel Oliver al voltant de la seva obra musical i literària. A la Setmana del Llibre en Català, l’excomponent del grup Antònia Font oferirà un petit tast en format acústic d’alguna de les cançons del seu nou disc, Elektra (DiscMedi/Blau, 2018), i també comentarà el seu nou llibre Alexandra Schneider und ihr Casiotone (L’Altra Editorial). 
Arxivat a: Enderrock, Setmana del llibre en català, Marc Egea, Joan Miquel Oliver, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.