Videoclip

«Més enllà» de Quin Delibat! és el poder dels somnis fet videoclip

L'hiperespai és el lloc per on es mouen les noves sonoritats del proper disc dels pitiüsos

| 12/09/2018 a les 10:30h

Quin Delibat!
Quin Delibat! | Muchigraphy
Els eivissencs tornaran a principi d'octubre amb el seu segon llarga durada, Òrbites concèntriques (DiscMedi, 2018). Admenten que ha estat un autèntic tour de force en la seva carrera, l'àlbum i la gravació on han dispositat més hores, esforços i il·lusions que mai, i tot sota l'atenta mirada de Joan Barbé (Projecte Mut) a la producció. 

Jaume Albertí, baixista del grup, comenta: "Tot comença una mica amb com som nosaltres mateixos. Som cinc persones que tenim gustos i maneres de fer bastant diferents. El nostre grup Quin Delibat! és el centre al voltant del qual orbitem, confluïm, tant nosaltres com les nostres idees musicals". Aquestes òrbites espacials són alhora un imaginari on la seva creativitat s'expandeix. "Més enllà" és un videocllip de Quique Rico:


Aquest "Més enllà" és també el fet de somiar, segons diuen, "és el push to the limit, el moment d'intentar veure fins on arribem". Quatre dels cinc músics que formen la banda viuen actualment a Barcelona. La insularitat no és una excusa, doncs, per una banda que mostra un salt qualitatiu respecte als seus anteriors treballs i que, de moment, té com a únic límit l'espai.
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, EDR Balears, videoclip, pop, Quin Delibat!, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.