Estrena

La puresa dibuixada de Germà Aire

Estrenem el videoclip de la cançó "Pur", segon avançament del nou disc dels vigatans

'Sempre' es publicarà el 28 de setembre via Famèlic i Hidden Track

| 12/09/2018 a les 12:15h

El geni creatiu, la intuïció i les poques manies són les claus del videoclip que estrenem avui en exclusiva. Els vigatans Germà Aire ens presenten el segon avançament de Sempre (Famèlic / Hidden Track, 2018), el seu segon disc, que sortirà el 28 de setembre. "Pur" ve acompanyada d'un videoclip fet a llapis i hores per Luca Masseroni, el mateix compositor de la cançó.



"Pur" és una cançó dedicada als límits de la comprensió en la qual lletra i música s'endinsen en l'univers i la mort, dos misteris que de sempre han fascinat els dos integrants de Germà Aire. "Pur és volgudament exraterrestre, d'aquí venen aquests sons que semblen de l'espai i que em fan pensar en la incomprensió, en la ignorància en la qual vivim", diu Masseroni, que a través dels dibuixos convertits en animació ha volgut plasmar el que imagina quan pensa en la cançó.

El projecte surt de l'amistat entre Andreu Ribas i Luca Masseroni; de les cendres de Mates Mates sorgeix Germà Aire. Fins a la data han publicat un debut més experimental i dispers, Ball del cel (Famèlic, 2014), i un single doble amb dues cançons descartades per al disc cantades en italià, Impregionato (Famèlic, 2015).

Per a les dues pistes de Sempre, sembla que el nou disc agafa camins més concisos, cançons de pop galàctic de no més de dos minuts que aviat presentaran per Catalunya. De moment, les dates dels concerts hauran d'esperar.
 

Germà Aire. Foto: Maria Codina

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Germà Aire, Pur, estrena, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.