Concerts

Posant música a Santa Tecla

La Festa Major de Tarragona comença aquest 14 de setembre i s'allarga fins al 24

El setembre també és temporada de festivals

| 13/09/2018 a les 10:00h

Doctor Prats
Doctor Prats | Michal Novak
La Festa Major de Tarragona engega motors aquest cap de setmana, Santa Tecla ja ha arribat! Amb múltiples escenaris i actuacions musicals de tots els estils i per a tots els gustos, les Festes de Santa Tecla tindran lloc del 14 al 24 de setembre per acomiadar l'estiu com cal. Fem un repàs de l'apartat musical de la celebració, passejant per cadascuna de les ubicacions repartides per la ciutat:

Capsa de Música
El divendres 14 en aquest espai municipal es presentaran els semifinalistes del concurs Sona9, que se sumaran així a les semifinals que aviat tindran lloc al Mercat de Música Viva de Vic i al BAM de Barcelona. A Tarragona s'hi podran veure els concerts del grup barceloní de pop-rock Va!, la formació de Beneixida L'Home Burt, i Menut amb la seva cançó d'autor. En acabat, pujarà també a l'escenari Joan Reig, bateria d'Els Pets, que interpretarà els temes del seu primer disc en solitari.


Plaça Verdaguer
En aquesta cèntrica ubicació s'hi celebraran els concerts de grups com els vilanovins Mareta Bufona o els L'Amparit Folk, un petit cicle folk que programa grups com la Big Bang Folk, els vallesans Betzuka i Julivert, de Torredembarra. 


Parc de Saavedra
Aquest serà un dels escenaris principals de les Festes on es podran veure noms com el del DJ Miqui Puig, el divendres, o un dels músics tarragonins recentment corejats per la fama televisiva per la seva aparició a Factor X; parlem d'Oscárboles amb la seva "tragicomèdia liricocontista". Dissabte el parc acollirà un dels plats forts del dia: el concert internacional del californià Greg Lee Hepcat amb The Kinky Coo Coo's, així com el del grup de ska barceloní Soweto.


Plaça de la Font
Un dels concerts més esperats de les Festes de Santa Tecla d'enguany serà en aquesta plaça. Doctor Prats hi actuaran el 17 de setembre en la que serà la seva per primera vegada a Tarragona. Just després de la formació vallesana serà el torn del grup d'Altafulla Porto Bello


Jardins del Camp de Mart
Aquests idíl·lics jardins s'ompliran de festa amb els temes més sonats i ballables de l'estiu.  La Festa Flaix FM i la Gira Fricandera de Rac105 inauguraran la tardor a base de hits.

Passeig de les Palmeres
Les Barraques s'instal·laran aquí, i concerts com els d'Eina, Tesa o el grup local La Tortuga Que Nunca Tuve ompliran de bon rollo un dels punts més freqüentats de les Festes.


A més a més, aquest any les Festes de Santa Tecla també portaran convidats d'allò més especials, com El Niño de la Hipoteca, l'homenatge a El Último de la Fila de la mà d'Último Tributo, o DJ Sendo, que actuarà dos dies, un a la plaça del Rei i l'altre al Parc de Saavedra.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Eina, Dr. Prats, L'Home Brut, Menut, Va!, Santa Tecla, Sona9 2018, Tarragona, Festa Major, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.