festivals

Dàmaris Gelabert dirigeix i actua a Taral·la, la fusió de música i educació

La Fira de la Música i l'Educació Taral·la se celebra aquest cap de setmana a Granollers

| 14/09/2018 a les 18:00h

Dàmaris Gelabert
Dàmaris Gelabert | Arxiu de l'artista
Taral·la és la Fira de la Música i l'Educació de Granollers que es realitza aquest cap de setmana a l'espai de Roca Umbert. La tercera edició de la cita està guiada per la cantant, pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert i el seu equip de l'Associació Totsona

La Fira busca formar i informar sobre música i el seu valor educatiu a través d'exposicions, presentacions i activitats. Per això es dirigeix principalment a famílies amb infants i a docents d'infantil i primària, així com a professors de música o musicoterapeutes.

Durant tot el dia de dissabte hi ha programades activitats per a famílies amb nens i nenes fins els 10 anys, i es dona rellevància als infants amb necessitats educatives especials (NEE) per conscienciar dels beneficis que pot oferir la música.

Entre les activitats previstes hi ha les presentacions gratuïtes del conte musical La Nana i l'avi Papet d'Anna Roig Dolz o l'experiència i mètodes de Joan Chamorro amb els joves músics de la Sant Andreu Jazz Band. No tot és teòric, per això. S'impartiran també tallers, com el d'estimulació musical dinamitzat per Gelabert, un d'embaràs musical o de musicoteràpia per a nens amb NEE. Tot plegat serà amenitzat per animacions musicals a l'exterior. La jornada conclourà amb el concert gratuït de la Sant Andreu Jazz Band i l'actuació de Dàmaris Gelabert amb Xavi Lozano.

Els professionals que accedeixin a la formació que ofereix Taral·la podran anar dissabte també al taller col·lectiu (només per a professors i estudiants) i a dues presentacions i tres tallers pràctics, que s'afegiran als tres tallers col·lectius i a les tres sessions teòriques de diumenge, dirigides exclusivament al sector professional.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, Sant Andreu Jazz Band, Joan Chamorro, Xavi Lozano, actualitat, concerts, fira, Dàmaris Gelabert

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.