videoclip

«La vida és molt avorrida sense el teu cos» és el nou videoclip d'Els Pets

El videoclip es va presentar ahir en roda de premsa al Mercat de Música Viva de Vic

La cançó formarà part del nou disc del trio de Constantí, titulat 'Som'

Els Pets presenten «Som», el seu nou disc

| 14/09/2018 a les 09:50h



El pop nostàlgic d'Els Pets torna i "La vida és molt avorrida sense el teu cos" n'és un dels exemples. El trio de Constantí va avançar ahir a la matinada, exactament a les 12.19 h (com diu la cançó) el nou videoclip. Es tracta d'un treball audiovisual dirigit a quatre mans per Álvaro Sanz i Mònica Bedmar. De fet, Sanz ja havia treballat en els clips d'Els Pets anteriorment, del 2004 al 2008, com ara "Agost" o "Soroll".

"La vida és molt avorrida sense el teu cos" és un dels pocs videoclips en què no apareix el grup, i en aquest cas el protagonitzen les actrius Aida de Sagarra i Sara Iglesias i ha estat gravat a l'Alt Empordà. 

El tema és el primer avançament del que serà el nou disc dels tarragonins, Som (RGB Suports, 2018), que ha tingut la producció de Joan Pons (El Petit de Cal Eril). L'àlbum sortirà a la venda el 19 d'octubre i les primeres dates de presentació són: el 16 de desembre al Gran Teatre del Liceu (Barcelona), el 25 de gener al Teatre Kursaal (Manresa), l'1 de febrer al Teatre Auditori (Granollers), el 16 de febrer al Teatre Lloseta (Mallorca) i el 8 de març al Teatre Fortuny (Reus). Les entrades es podran adquirir a partir d'aquest migdia a través del seu web.

 
Especial: Videoclips
Arxivat a: Enderrock, la vida és molt avorrida sense el teu cos, videoclip, el petit de cal eril, som, els pets, nou disc

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.