videoclips

Paula Grande canta a la lluna

Estrenem el videoclip de "Luna lunera", un cant feminista enregistrat a les aigües de l'Escala

L'últim àlbum de la música va veure la llum el passat 7 de setembre

| 14/09/2018 a les 13:40h

Paula Grande
Paula Grande | Eloi Maristany i Julio Gonzalo
Conèixer i acceptar-se a un mateix és el primer pas per saber qui ets, i Paula Grande va pel bon camí per aconseguir-ho. Empordanesa, rapera de nova incorporació i sobretot, feminista, la música acaba de treure un àlbum que és tota una definició personal: Sóc (U98, 2018) és el títol del seu darrer treball discogràfic, que va veure la llum el passat 7 de setembre. Ara que les deu cançons del seu nou disc comencen a entrar en el panorama musical català, estrenem la primera aposta audiovisual de l'àlbum, el clip del tema "Luna lunera". 



Aquest cant a la lluna és una reafirmació del poder de les dones i de la relació d'aquestes amb el gran satèl·lit. La lluna, que a l'empordanesa li sembla gairebé inabastable, és en aquest tema la força que empeny les dones a alçar la veu. Banyat en aigües, l'audiovisual va ser enregistrat a l'Escala, el poble natal de Paula Grande, perquè segons explica l'artista, "havia de ser a la natura, m'hi sento molt connectada". Tot i això, la música confessa que la gravació es va realitzar durant el mes de novembre i "a l'aigua del mar hi feia molt de fred!". 

Després del seu debut amb Viatge interestel·lar (Little Red Corvette Records, 2014), l'escalenca s'ha llançat de cap al hip-hop perquè, tal com comenta, amb aquest gènere pot explicar moltes més coses. La cantant té clar que "l'important és el missatge" i per això les reflexions del seu darrer disc tenen una bandera principal: la lluita feminista transversal. Grande defineix la seva música com "un canal de transformació vinculat a un consum responsable i a una economia solidària, ecològica i vegana". 

La gira de presentació de totes aquestes reivindicacions i de les aigües lunars de Paula Grande passarà el proper 22 de setembre per l'Auditori de Girona i seguirà durant la tardor per altres indrets de Catalunya encara per confirmar.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, Paula Grande, videoclip, Sóc

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.