Estrena

Estrenem l'EP de debut sencer de Jim War Brou

Jaume Guerra s'atreveix amb el seu projecte més personal amb 'Sessions feréstegues'

El que va ser baixista de grups com Orxata, Obrint Pas i Zoo, ara mescla jazz amb cançó d'autor

L'exbaixista d'Orxata, Obrint Pas i Zoo, s'aventura en el món del jazz

| 18/09/2018 a les 18:00h

Jim War Jou
Jim War Jou | Arxiu grup
Tot i que a l'esquena hi portis l'experiència de formar part de grups com Orxata Soundsystem, Obrint Pas o Zoo, fer el pas de començar un projecte en solitari i com a vocalista no ha de ser gens fàcil. Això és, precisament, el que s'ha atrevit a fer Jaume Guerra amb el seu primer EP com a Jim War Brou. Avui estrenem en exclusiva les quatre cançons de la primera referència, titulada Sessions feréstegues (Sedajazz Records, 2018).

Com a baixista que és, Guerra no deixa l'instrument en aquesta nova aventura, la novetat és trobar-lo també davant el micròfon. El projecte, a banda d'utilitzar alguns estàndards americans, tant anglosaxons com llatins, interpreta peces escrites en la llengua d'Ausiàs March per tal de reivindicar l'ús de melodies pròpies del país en el món del jazz.

El títol del disc prové dels llocs on s'han gravat les cançons, d'entrada no aptes per a l'enregistrament musical però tots amb un significat concret. Totes les gravacions han estat en directe i també s'han enregistrat en vídeos que ja s'han publicat.


Sessions feréstegues és el resultat d'un moment personal molt intens i bonic, en el qual Guerra s'ha acompanyat de persones molt especials per a ell. En paraules seves: "Al remat, som el que som gràcies a la gent que ens envolta i la gent que ens envolta és gràcies a nosaltres. Cada vegada m'encisa més viure i entendre en la meua pell com els nostres vessants individuals i col·lectius són tan importants i estan tan lligats entre si". El primer concert de presentació de Jim War Brou serà aquest dijous 20 al bar Mar d'Amura de València.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, jazz, Sessions feréstegues, estrena, Jim War Brou

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.