Sona9

La darrera semifinal del Sona9 es disputa a la Mercè

Aquest divendres a la plaça de Joan Coromines actuaran Cabot, L'Home Invent i Pubilles Ninja

Les Festes de la Mercè en 15 concerts

| 21/09/2018 a les 10:30h

Sona9 al BAM
Sona9 al BAM | Carles Rodríguez
Les semifinals del concurs Sona9 conclouen a la Festa Major de Barcelona. Aquest divendres 21 de setembre, dia d'obertura de les Festes de la Mercè, es disputaran el lloc a la final els tres darrers grups que queden per competir a la quarta i última semifinal del concurs.

El concert forma part de la programació del Barcelona Acció Muscial (BAM) i començarà a les 18.45 h a la plaça de Joan Coromines amb el pop-rock melòdic de Cabot (Marratxí, Mallorca). Tot seguit, pujarà a l'escenari L'Home Invent (Montcada i Reixac) amb el seu pop d'autor, per deixar pas al darrer semifinalista del concurs, Pubilles Ninja (Sant Cugat del Vallès), que farà gala del seu folk-rock.

Tots aquests artistes hauran de presentar en directe, a part del seu repertori, les dues cançons encarregades pel Sona9: la versió o adaptació al català d'una cançó d’un altre artista i la musicació d'un poema d'un autor novell proposat per l'organització.

Quatre semifinals
Els concerts de la Mercè se sumen a les tres anteriors eliminatòries del concurs al Festival Acústica (Figueres), a les Festes de Santa Tecla (Tarragona) i al Mercat de Música Viva de Vic. De les quatre semifinals en directe, el jurat escollirà els cinc grups que passaran a la cinquena fase del concurs, última cita prèvia a la gran final del Sona9 del 14 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, L'Home Invent, Cabot, Sona9 2018, La mercè, Pubilles Ninja

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.