Rosalía, nominada a 5 premis Grammy llatins

Totes les nominacions són per a la cançó "Malamente"

La cantant de Sant Esteve Sesrovires debutarà a la gran pantalla a la propera pel·lícula de Pedro Almodóvar

Els concerts de divendres al Sónar 2018

​Sónar 2018: Un festival global

| 20/09/2018 a les 18:44h

Rosalía al Sónar 2018
Rosalía al Sónar 2018 | Xavier Mercadé
"Malamente" de Rosalía està a l'alça des del primer dia que va sortir a la llum. La cantant de Sant Esteve Sesrovires és una de les nominades de la dinovena edició dels Premis Grammy llatins, un dels reconeixements mundials més importants de l'àmbit musical. 

El tema ha estat nominat a cinc categories: cançó de l'any, gravació de l'any, millor vídeo musical versió curta, millor cançó alternativa i millor fusió d'interpretació urbana. Amb el seu primer disc acompanyada per Refree, Los Ángeles (Universal, 2017), Rosalía va obtenir una nominació a l'edició passada dels mateixos premis. 

El videoclip d'aquesta cançó acumula més de vint milions de visites a Youtube. L'altre avançament, "Pienso en tu mirá", ha tingut quinze milions de visualitzacions. El seu segon disc, El mal querer (Sony Music, 2018), sortirà el 2 de novembre. 

La rellevància mediàtica que té la cantant catalana darrerament la portarà també a debutar en el món del cinema com a nova 'noia Almodóvar', i és que el director Pedro Almodóvar l'ha fitxat per a la seva nova pel·lícula, Dolor y gloria, on també participarà l'actriu Penélope Cruz.  





 
Arxivat a: Enderrock, rosalía

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.