videoclip

Fluint amb l'ànima groovera de Laia Badrenas i Doctor Prats

Estrenem el making of de la cançó "Let It Flow" de la cantautora manresana

| 25/09/2018 a les 18:30h

Laia Badrenas
Laia Badrenas | Arxiu de l'artista
Laia Badrenas ens deixa endinsar-nos en el procés de gravació del seu disc i fluir amb el making of de la seva cançó “Let It flow”. El cantant de Doctor Prats, Mark-e Riera, l’acompanya en l’enregistrament a La Casa Murada. El grup terrassenc és només un dels grups col·laboradors de l’àlbum de debut de Badrenas, Ànima groovera (RGB suports, 2018). Entre altres també hi participen Indee Styla i el cor Barcelona Gospel Messengers, del qual la manresana forma part.

A "Let It flow", Badrenas ens parla de la seva filosofia, d'una manera de viure que concorda amb el seu moment vital. Tal com explica la manresana, "parlo, precisament, de deixar-me portar sense pors", cosa que està duent a la pràctica amb el nou disc. "Encara que de vegades les coses no surtin com un vol, t'has d'aixecar ràpid i continuar caminant", diu Badrenas, "s'ha de fluir a la vida igual que fluïm quan gaudim de la música".


Després d’anys cantant en diferents formacions, Badrenas finalment s’ha atrevit a engegar el seu projecte en solitari. A Ànima groovera s’hi troben algunes de les seves primeres cançons, amb sons que es mouen entre el soul, el pop, el funk i el reggae amb els quals pretén, per sobre de tot, transmetre el que du dins l’ànima, utilizant, com no podia ser d'altra manera, el groove, emoció pura que li serveix de vehicle de comunicació.

El disc es va presentar en concert el passat 20 de setembre a la Sala Petita del Kursaal. La cantautora manresana hi va anar acompanyada de Meritxell Neddermann als teclats, Josep Munar a la guitarra, Arnau Altimir a la bateria i Ismael Alcina al baix.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, Laia Badrenas, Barcelona Gospel Messengers, Doctor Prats, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.