Estrenes

«Ho reconec», la crítica mordaç, irònica i rockera de Novomesto

Estrenem el nou videoclip de la formació penedesenca

En forma de 'collage' animat, entre les imatges del grup apareixen Mark Zuckerberg i Leo Messi, entre altres

| 25/09/2018 a les 12:00h

Novomesto
Novomesto | Arxiu del grup
“Ho reconec” és la cançó que Novomesto ha triat per fer-ne un videoclip. El tema està inclòs al seu primer àlbum, Novomesto (autoeditat, 2018), i és la mostra dels tres anys de recorregut del grup penedesenc.

Novomesto expressa a través del rock el seu esperit crític amb la societat que ens envolta. “Ho reconec” podria ser-ne l’exemple per antonomàsia. A la cançó sentim Èric Grimau cantant sobre la desigualtat –i com hi fem la vista grossa–, la manipulació dels mitjans de comunicació o la manca de privacitat. Tot plegat amb tocs d’humor tant per la ironia de la lletra, "prefereixo ser un esclau d'aquest món perquè soc imbècil", com pel format del videoclip, una mena de collage animat on s’entremesclen emoticones i uns raigs X sortint dels ulls d’un omnipresent Mark Zuckerberg.


Tot i que estèticament ens poden recordar un grup indie, combinen el rock alternatiu amb el post-hardcore i el punk-rock, i les seves lletres sempre tenen un rerefons de crítica social. La lluita entre la vida i la destrucció, la vida natural o salvatge i la vida en aquesta "societat malalta" són alguns dels temes clau que el quintet toca a les vuit cançons que formen el disc. 

Si bé la formació es va crear el 2015, els seus membres –el bateria Jordi Ruiz Colomer, el baixista Isaac Naharro, els guitarristes Enoc Martínez i Ermengol Torres i el cantant Èric Grimau– tenen un ampli recorregut a les espatlles. Els penedesencs han tocat en grups com Camarada Kalashnikov, UAR, La Verga RecordsEstramoni.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Novomesto, estrenes, videoclip

COMENTARIS

Felicitats

Margarida Jansà, 25/09/2018 a les 20:27

Els millors desitjos pel grup ENDERROCK!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.