sorteig

La Fira Mediterrània de Manresa és a tocar. Vols anar al concert de Jonatan Penalba?

Sortegem dues entrades dobles per al concert del músic valencià el proper 5 d'octubre, en el marc de la programació de la Fira Mediterrània 2018

Guia bàsica per a la Fira Mediterrània 2018

| 26/09/2018 a les 18:00h

Jonatan Penalba
Jonatan Penalba
La cultura popular i les músiques del món són els eixos principals de la Fira Mediterrània de Manresa, que enguany celebra la XXI edició del 4 al 7 d'octubre. La cita bagenca, que es defineix per ser un mercat d'espectacles que passa per disciplines com la música, la dansa o la narració oral, té una programació que aquest 2018 està centrada en la connexió entre espiritualitat i creació musical. 

Entre les propostes musicals de la Fira s'hi poden trobar gèneres musicals ben variats, com ara la música celta de Jordi Savall i Carlos Nuñez, la guitarra tuareg de Bombino o el folk de 21 Boutons. Altres noms que també ressonaran a l'edició d'enguany són la Companyia Elèctrica Dharma, acompanyant el Circ Pistolet; Joana Gomila (en una creació amb la ballarina Lali Ayguadé), i el premiat amb el Premi Teresa Rebull d'aquest any, Arnau Tordera d'Obeses, que presentarà de manera inèdita Les cançons seran sempre nostres, acompanyat de Magí Canyelles.

Des del País Valencià, a més, un dels concerts més esperats és el de Jonatan Penalba, que tocarà els temes del seu àlbum de debut, De soca-rel (Temps Record, 2018), un disc que presenta una barreja de cançons tradicionals i contemporànies que ha revolucionat el folk valencià. 

Vols veure el directe de Jonatan Penalba?
Si no et vols perdre la cita del músic valencià el dia 5 d'octubre a la Fira Mediterrània de Manresa, pots omplir el formulari i entrar al sorteig de dues entrades dobles!
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, sorteig, Fira Mediterrània, Jonatan Penalba, Manresa

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.