Festivals

Clara Peya, Belako i Juli Bustamante, noves incorporacions de la Fira Trovam

La Fira Valenciana de la Música se celebrarà a Castelló del 8 a l'11 de novembre

Mafalda, Els Jóvens i La Habitación Roja, entre els grups de la Fira Trovam 2018

| 26/09/2018 a les 16:00h

Clara Peya és una de les noves confirmacions de la fira
Clara Peya és una de les noves confirmacions de la fira | Arxiu de l'artista
Les noves confirmacions del cartell de la Trovam - Proweekend ja són aquí. Són més de vint els artistes que s'afageixen i completen la programació de la Fira Valenciana de la Música. Del 8 a l'11 de novembre, sabem des d'avui que també podrem veure als escenaris de Castelló de la Plana grups com Belako i artistes com Juli Bustamante o Clara Peya

El quartet de Mungia (Biscaia) Belako serà a la fira en un dels últims concerts de la gira de presentació del seu tercer disc, Render me numb, trivial violence (El Segell del Primavera, 2018). També hi tocarà un dels noms mítics del pop facturat a València de les últimes dècades, Juli Bustamante, acompanyat de Lavanda. Clara Peya també hi serà; la barcelonina interpretarà els temes del seu nou disc, Estómac (Satélite K, 2018), que haurà sortit a la llum just un mes abans. 

A més, també s'incorporen al cartell el grup d'Argentona de folk-rock Ebri Knight, els rockers Fizzy Soup i l'electrònica barcelonina de Museless. Pel que fa als grups valencians que s'afegeixen a la programació de la fira, s'hi troben Modelo de Respuesta Polar, Inèrcia o Gin Lemon's, aquests dos últims referents del rock independent valencià. També tenen cabuda al Trovam les propostes de Mad Robot, Balloon Flights, el rap cru de Cactus i el pop de Carles Pastor.


Les primeres confirmacions
Amb la incorporació d'aquests artistes es completa el cartell de la sisena edició de la fira, que es presentava fa dos mesos amb noms com La Habitación Roja, el grup de pop-rock indie La Eliana (València), la cantautora vigatana Núria Graham, el grup femení i feminista del Camp de Tarragona Roba Estesa, el duet català-brasiler format per Marcel Lázara i Júlia Arrey, la rapera valenciana Jazzwoman, el grup valencià semifinalista del concurs Sona9 L'Home Brut i la rondalla pop d'Els Jóvens, de l'Alacantí. 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Castelló, festivals, Juli Bustamante, Fira Trovam, Jazzwoman, Roba Estesa, Ebri Knight, Belako, Clara Peya

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.