Festivals

El Festival Jazzing llança el tret de sortida amb el concert d'Andrea Motis

El Festival de Jazz de Sant Andreu comença avui i durarà fins al 30 de setembre

Hi ha també programats concerts d'Eva Fernández, la Sant Andreu Jazz Band o Bill McHenry i Fredrik Carlquist

| 27/09/2018 a les 16:00h

El concert d'Andrea Motis obre el festival
El concert d'Andrea Motis obre el festival | Carlos Pericàs
Avui comencen els concerts de la cinquena edició del Festival Jazzing del barri barceloní de Sant Andreu, dirigit per Joan Chamorro i estretament vinculat amb la Sant Andreu Jazz Band. El primer concert ve de la mà de la trompetista i cantant Andrea Motis –exmembre de la SAJB– acompanyada del seu quintet i amb el saxofonista Gabriel Amargant com a convidat especial.

Fins al diumenge 30 de setembre el festival ha programat concerts, xerrades i classes magistrals. La Stockholm Jazz Orchestra és una de les bandes convidades, tant per fer una masterclass com per delectar-nos amb la seva música que tocarà els dies 28 i 29 –aquest darrer a la sala Jamboree–. També hi ha preparades activitats matinals, com Esmorzars amb Jazz amb la música en directe d'Eva FernándezMagalí DatziraDarío Barroso i Iñaki de la Linde o el Matinal de Swing amb la violinista de la SAJB, Èlia Bastida, tocant amb Joan Chamorro i Clara Luna & The Gound SistersChamorro aprofitarà també per presentar en concert Joan Codina i Joana Casanova

Altres convidats de renom al festival són la Euskadiko Ikasleen Jazz Orkestra, dirigida per Roberto Pacheco, el cor Barcelona Gospel Messengers i tres grans músics del panorama jazzístic internacional, dins el cicle Saxophone Conversations: els saxofonistes Fredrik Carlquist i Bill McHenry i el contrabaixista Tom Warburton.

L'exposició dels cinc anys
Per celebrar del lustre del Festival Jazzing, el Centre Cívic de Sant Andreu acull una exposició fotogràfica de la història del festival, amb imatges de totes les edicions realitzades per la fotògrafa Lili Bonmatí. L'exposició es va inaugurar ahir, 26 de setembre, i es podrà visitar fins al dimecres 24 d'octubre. 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Barcelona, Sant Andreu, jazz, Jazzing, Andrea Motis, Joan Chamorro, Eva Fernández, Sant Andreu Jazz Band, Barcelona Gospel Messengers, festivals, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.