Enderrock Sona

Vine a l'Enderrock Sona d'octubre amb Els Pets i Caïm Riba

Demana la teva invitació per al proper dijous 4 d'octubre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

| 01/10/2018 a les 14:00h

Els Pets
Els Pets | Noemí Elias
Els Pets i Caïm Riba són els artistes convidats al cicle Enderrock Sona del mes d'octubre. Presentaran els seus nous discos el dijous 4 a les 20 h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) en la que serà la presentació oficial del número 281 de la revista Enderrock.

Els Pets és el grup en portada de l'edició en paper d'aquest mes d'octubre i pujarà a l'escenari de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm per presentar Som (RGB Suports, 2018). El periodista Oriol Rodríguez els entrevistarà i el públic també participarà a la conversa fent alguna pregunta al trio de Constantí. A més sentirem en exclusiva alguna de les cançons del seu nou disc, que té previst el llançament el proper 19 d'octubre.

Caïm Riba obrirà l'Enderrock Sona amb un concert en acústic on continuarà presentant el seu tercer disc, Nararai (DiscMedi, 2018). Les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm s'obriran a les 19.45 h i a les 20 h començarà l'Enderrock Sona d'octubre amb Caïm Riba i Els Pets. A les 21 h es tancarà la porta d'accés al públic.

Hi vols anar? 
Si vols aconseguir una invitació doble per a l'Enderrock Sona del dijous 4 d'octubre, només cal que omplis aquest formulari.
Arxivat a: Enderrock, Caïm Riba, Enderrock, Enderrock Sona, concert, Els Pets

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.