Actualitat

La celebració dels 25 anys d'Enderrock aterra a Sabadell

Dimecres 3 d'octubre L'Estruch acollirà la projecció del documental ‘Les cançons del 68’

A l’acte hi intervindran Montserrat Chacon (regidora de Cultura) i Joaquim Vilarnau (coordinador del número especial de la revista)

| 02/10/2018 a les 15:15h

Barcelona, Breda, Girona, Brussel·les i Manresa ja han acollit la gira de celebració dels 25 anys d'Enderrock, que va engegar el passat mes de maig. Continua el tour, que la setmana vinent farà parada a Sabadell. 

L’acte gratuït se celebrarà el dimecres 3 d'octubre a les 20 h a L'Estruch (C. de Sant Isidre, 140), i comptarà amb la presència de Montserrat Chacon (regidora de Cultura) i Joaquim Vilarnau (coordinador del número especial de la revista). La projecció del documental Les cançons del 68 serà un dels plats forts de la vetllada.


Amb motiu del mig segle de les revoltes del Maig del 68 neix el documental, que conté entrevistes als autors d'una desena de grans cançons popularitzades aquell any. En són protagonistes Lluís Llach amb "L'estaca", Maria del Mar Bonet amb "Què volen aquesta gent?", Joan Manuel Serrat amb "Paraules d'amor", Toti Soler amb "Petita festa", Pau Riba amb "Noia de porcellana", Sisa amb "L'home dibuixat", Pi de la Serra amb "L'home de carrer i Jaume Arnella amb "Les rondes de vi". La llista es completa amb "La fera ferotge" d'Ovidi Montllor i "D'un temps, d'un país" de Raimon.

Arxivat a: Enderrock, Manresa, actualitat, Lluís Llach, Enderrock, L'estaca, Enderrock25, corporatiu, aniversari

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.