440Clàssica&Jazz

Especial música a Montserrat a 440Clàssica&Jazz

El compositor Bernat Vivancos protagonitza la portada del número d'octubre-novembre de la revista

Amb motiu del 400 aniversari de Joan Cererols, un reportatge especial repassa quatre segles de mestres i escolans

David Alegret i Albert Cirera, als números especials d'estiu de 440Clàssica&Jazz

| 03/10/2018 a les 11:07h

El compositor Bernat Vivancos, un dels grans noms de referència pel que fa a la música contemporània europea, és el protagonista de la portada del número 46 de la revista 440Clàssica&Jazz. Vivancos comenta els seus projectes, la manera com ha anat configurant la seva música, una genuïna sonoritat intemporal on conviuen la tradició modal clàssica i la riquesa tímbrica de la música espectral.

El músic també parla de la importància que per ell van tenir els anys de formació a l'Escolania de Montserrat. Coincidint amb el 400 aniversari del músic Joan Cererols, la revista publica un reportatge sobre el llarg fil de l'escola montserratina i entrevista alguns dels músics que han fet carrera en diversos camps i que deuen bona part de la seva trajectòria al fet d'haver cantat i estudiat a l'Escolania: Salvador Mas, Manel Valdivieso, Josep Pons, Joan Casals, Miquel Villalba, Josep-Ramon Olivé, Eudald Buch, Daniel Mestre i Joaquim Garrigosa.

Portada de la revista '440 Clàssica' número 46. Foto: Michal Novak


Un reportatge sobre joves valors que miren d'obrir-se camí en el món de la clàssica, el novè capítol de la sèrie 'Història de la Música Catalana' (dedicat al classicisme), una entrevista amb Nexus Piano Duo, i les seccions operística de Marcel Gorgori i culinària de Jaume Biarnés, així com les ressenyes de novetats discogràfiques de clàssica i jazz, són altres dels continguts que es poden trobar en aquest número.

Número especial de L'Auditori
440Clàssica&Jazz col·labora un any més amb L'Auditori de Barcelona, i amb aquest número trobareu una revista especial de 36 pàgines amb tota la informació sobre la temporada 2017-18. A més, a cadascun dels tres propers números de la revista s'hi encartarà un suplement de 16 pàgines amb més informació sobre els concerts i activistats que es facin a L'Auditori aquells mesos. 
 

Portada del número especial de '440Clàssica&Jazz', dedicat a L'Auditori

Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, Bernat Vivancos, Montserrat, 440Clàssica@Jazz

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.