Premis

Marina Rossell, premi LieberPress Cançó 2018

El premi s'entrega aquest divendres a Girona

| 04/10/2018 a les 21:56h

Marina Rossell
Marina Rossell | Juan Miguel Morales
Marina Rossell és la guanyadora del premi LieberPress Cançó 2018 per "la seva trajectòria musical, d'un gran virtuosisme, basada en la solidaritat, el respecte, la generositat i l'humanisme, i per entendre la cançó com una eina de pau, d'unió dels pobles i de les persones, però també de denúncia de les violacions i defensa de la dignitat humana. Per a ella la música és el millor dels mons, un món que tothom pot entendre, sentir i gaudir, i procura donar aquest món de notes i lletres a tothom. Dotada d'una veu meravellosa i portadora d'una música universal i sense fronteres, és una cantautora imprescindible en el nostre país i arreu".

A partir d'aquest any, el premi LieberPress Cançó passarà a denominar-se Premi LiberPress Joëlle Stinkess, en homenatge a la seva trajectòria musical, d’un gran virtuosisme, basada en la solidaritat, el respecte, la generositat i l’humanisme, i per entendre la cançó com una eina de pau, d’unió dels pobles i de les persones, però també de denúncia de les violacions i defensa de la dignitat humana.

Els premis LieberPress 2018 es lliuren aquest divendres a l'Auditori de Girona. A banda del dedicat a la cançó, també s'entregaran els premis LiberPress (al dibuixant nord-americà Peter Kuper), LiberPress Cinema (Silvia Venegas), LiberPress Literatura (Almudena Grandes), LiberPress Associació (Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia), LiberPress Camins (Montserrat Fontané), LiberPress Catalunya (Metges Sense Fronteres), Liverdpress (Carlos Magdalena) i el Memorial LiberPress (a Carles Rahola i Llorens).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, marina rossell

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.