Concerts

L'experiència d'escoltar la banda sonora de «Parc Juràssic» a L'Auditori

L'espectacle serà els dies 11, 12 i 13 d'octubre

L'Auditori de Barcelona programa el visionat de la pel·lícula amb la banda sonora interpretada en directe per l'OBC

| 07/10/2018 a les 16:00h

Fotograma de «Parc Juràssic»
Fotograma de «Parc Juràssic» | Arxiu
L'Auditori programa per als dies 11, 12 i 13 d'octubre sessions de concert i visionat del clàssic impertèrrit Jurassic Park. La pel·lícula de ciència-ficció serà projectada mentre l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) toca en directe la banda sonora a la Sala Pau Casals.

El cicle de tres dies dedicat a la pel·lícula de dinosaures més aclamada es fa coincidint amb el seu vint-i-cinquè aniversari. Era el 1993 quan Steven Spielberg llançava al públic i per a l'eternitat Jurassic Park, i va aconseguir que aquesta fos una de les pel·lícules amb més recaptació del moment. Això ho va aconseguir, en gran part, amb l'ajuda d'un dels seus grans aliats durant la seva carrera: el compositor John Williams.

Williams va aconseguir que la banda sonora de Jurassic Park es convertís en mítica per a diverses generacions, i que se sumés a altres bandes sonores seves també impassibles al pas del temps, com les de Tiburón, Indiana Jones i La llista de Schindler –també amb el guió de Spielberg–, o Superman i Harry Potter.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Auditori de Barcelona, Parc Juràssic, OBC, John Williams, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.