estrena

La catarsi d'Òscar Briz a la vora del foc

El videoclip del tema «Avui el meu cor no vol» és un crit d'auxili davant la mort d'un ésser estimat

| 06/10/2018 a les 16:00h

Òscar Briz
Òscar Briz | Arxiu artista
Després d'una fase de dolor, la mort d'algú a qui estimes pot produir naixements. L'EP 'No caure és que m'agafes de les mans' (Owned Recordings, 2018) és la catarsi del cantautor Òscar Briz davant aquesta pèrdua, reconvertida en cançó. Estrenem el videoclip del tema "Avui el meu cor no vol", el primer audiovisual del músic que reflexiona sobre la necessitat d'acomiadar-se com cal. 


Al voltant del foc, el cantautor reflexiona sobre la pèrdua d'un ésser estimat i demana a la persona que ha marxat que no el deixi encara: 'Ei, amor, no em deixes sol, avui el meu cor no vol'. Aquest tema va ser el primer que el músic va crear i és també el que conté la frase que posa nom al disc: 'No caure és que m'agafes de les mans'. El cantant de l'Alcúdia confessa que, un cop la cançó ja estava feta, va adonar-se que era tot un crit d'auxili, una manera de demanar ajuda davant un procés de dol. L'audiovisual, intimista com la veu d'Òscar Briz, mostra l'artista cantant davant el foc, en una catarsi artística en què acaba d'acomiadar-se de la persona que ja no hi és. 

L'EP conté tres temes més en què Briz dona voltes a altres aspectes relacionats amb la mort. A "Amic", tal com indica el títol, l'autor parla de l'amistat i la mort, i a "Enric, Empar i la mar", per exemple, l'autor fa un homentage al músic lleidatà Enrique Granados i a la seva dona Amparo Gal. La quarta cançó, "T'imagine", és fruit d'un somni tingut. 

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Òscar Briz, estrenes, estrena, cançó d'autor, EDRValencià

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.