Concerts

La Diada del País Valencià en clau musical

Al municipi d'Alzira hi actuaran grups com Txarango, Els Catarres, La Fúmiga o El Pez Volador

| 08/10/2018 a les 12:00h

Txarango al Festival de la Porta Ferrada
Txarango al Festival de la Porta Ferrada | Xavier Casals
El 9 d'octubre és diada assenyalada al País Valencià i les manifestacions convocades ja comencen a escalfar l'ambient. Com a prèvia dels actes institucionals d'aquest dimarts, entre els quals trobem la baixada de la senyera del balcó de l'Ajuntament, la població d'Alzira té preparat un concert que aplegarà grups del panorama musical dels Països Catalans aquesta nit del 8 d'octubre al Recinte Firal del municipi. 

Entre els artistes provinents del País Valencià hi haurà el grup alzirenc La Fúmiga, autor d'una de les cançons de l'estiu, "Mediterrània", que té la col·laboració de Flora Sempere, cantant d'El Diluvi, i Man, de Vadebo. Precisament a l'edició del concert d'Alzira de l'any 2015, on va compartir escenari amb formacions com La Gossa Sorda i Txarango, aquesta colla d'amics es va consolidar com a grup, motiu pel qual no dubten a repetir un any més. Els també alzirencs El Pez Volador i la rapera d'Almussafes Tesa també jugaran el rol d'amfitrions a la cita musical de la Diada d'enguany.


Un dels directes més destacats de la Diada, però, és el de Txarango, ja que serà l'últim concert de gira que el grup celebrarà al País Valencià, tot i que el seu adeu definitiu per encarar un any sabàtic serà al festival Esperanzah! al Prat de Llobregat, aquest dissabte 13 d'octubre. Els Catarres, Green Valley i Buhos també acudiran al concert estrella de la Diada i tancaran la nit inaugural a la jornada institucional de l'endemà amb els seus grans èxits més combatius.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Buhos, Els Catarres, El Pez Volador, La Fúmiga, Tesa, Txarango, actualitat, País Valencià, 9 octubre, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.