Videoclip

Ciclisme per l'Empordà amb Illa Carolina

Estrenem el videoclip de la cançó "No em parlis de pactes"

Illa Carolina encara són feliços

| 08/10/2018 a les 18:00h

Avui estrenem el nou videoclip d’Illa Carolina, "No em parlis de pactes", cançó que forma part del tercer disc del grup, Bellavista (DiscMedi, 2017). L'àlbum és una celebració del procés de maduració, en què rememoren i col·leccionen experiències. L'escenari del videoclip és l'idíl·lic paisatge de l'Empordà, on les dues protagonistes del vídeo es troben tot passejant en bicicleta.


Les dues noies protagonistes, sense conèxier-se de res, connecten i una deicideix abandonar la seva ruta per seguir l'altra, desempallegant-se de pors. 'He après a ser valenta', diu la tornada, i la cançó va precisament d'això. Tal com explica la compositora Carol Badilla, "el tema parla de quan trobes algú amb qui t'atreveixes a viure, a sortir de les teves pors, però alhora et trobes que al final hi ha una mica de desengany".

El videoclip, amb una marcada reivindicació femenina, està protagonitzat per les actrius Júlia Llonch Abella i Txell M. Reina amb la direcció de Núria Nia, amb els municipis de Jafre i l’Estartit i el paisatge increïble de les Illes Medes com a fons.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, estrenes, Illa Carolina, Empordà, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.